miercuri, 8 iunie 2011

Cand vei privi catre stele si te vei gandi la el/ea, acestea iti vor asculta gandurile si se vor aduna pentru a forma chipul perechii tale.

Sufletul pereche este precum un porumbel alb.
Este incredibil de frumos, te poate face sa te simti atat de liber si te  poate purta pe cele mai inalte culmi.
Doua persoane ce formeaza o singura inima, ce impart o singura viata si creeaza o iubire sfanta, pura precum sufletul unui copil.
Sunt acele momente in care ii privesti poza si incepi sa simti un fior fara explicatie. Cand stai si zambesti minute in sir privind acea poza.
Sufletul pereche este cel care doar cu un zambet te poate face sa te simti nemuritor.
Numai el te poate purta prin viata si o poate face fericita. La sfarsitul vietii tale alaturi de sufletul tau o sa ai un singur regret: ca parca au trecut doar cateva secunde si o sa ai dorinta arzatoare de a trai inca o mie de vieti.
Un suflet pentru care ai renunta si la propria viata ca el sa traiasca si daca tu nu vei mai fi, tot timpul o parte din tine va trai alaturi de el.
In momentul in care am ajuns la sfarsitul vietii noastre, nu trebuie sa fim tristi, deoarece sufletele noastre se vor iubi o eternitate. In acea clipa vom fi cu adevarat liberi si vom putea zbura ca acei porumbei albi.
Cand vei privi catre stele si te vei gandi la el/ea, acestea iti vor asculta gandurile si se vor aduna pentru a forma chipul perechii tale.
In acel moment vei zambi, inima se va purta nebuneste si vei simti cum lacrime de fericire iti mangaie obrajii.
Este ca si cum cineva a gasit telecomanda inimii tale si tu nu poti face nimic sa iti stapanesti sentimentele.
Cineva care apare in viata ta si din acel moment totul se schimba. Simti ca din clipa aia nu mai esti doar tu, acum suntem noi doi.
Nu te vei mai gandi la tine, o sa-ti doresti doar sa-i oferi adevarata fericire si devii incapabil sa o ranesti. Singurele lacrimi pe care i le oferi sunt cele de bucurie.
autor: Alexandru Apostol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu